Optic Nwt mouw jurk Tiered schede 6 148 Flare Lace Fit korte White Laundry 1Xwvxrq1

Lonneke van Leth
White schede Tiered Fit 148 Lace Optic Laundry 6 mouw Nwt Flare korte jurk
 • Familie & jeugd
 • zo 13 jan
  14:00 - 14:45
  Première
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Fit White 6 148 Nwt mouw Optic korte Flare Tiered jurk Lace Laundry schede
  Geweest

De Grote Olympische Spelshow is een humoristische dansvoorstelling waarin vier stoere dansers tegen elkaar strijden in het schermen, speerwerpen, curling, turnen, gewichtheffen en de paardensport. Het publiek is onderdeel van een spelshow met als presentator Bart Rijnink (bekend van Het Klokhuis en Mees Kees)!

In de flitsend gemonteerde Grote Olympische Spelshow passeren dancebattles en vragen over belangrijke momenten uit de Olympische sportgeschiedenis de revue. Waarom werd er vroeger naakt gesport? Waarom worden er soms geen Spelen georganiseerd? De leerlingen fungeren als de welbekende hulplijn voor het panel. De feiten en weetjes vliegen je om de oren! Dit alles met een dosis humor en een knipoog.

Lonneke van Leth wil dat voorstellingen met een hoog artistiek dansniveau bereikbaar zijn voor iedereen. Met haar humor, treffende muziekkeuzes en eigenzinnige dansstijl enthousiasmeert zij jong en oud, kenner en leek voor moderne dans. De Grote Olympische Spelshow is een humoristische dansvoorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar én hun ouders.

Backless Ivory Corset Bridal Maker Bustier 38d Bra Silhouette Maat Carnival Lace Cw6xgEBnq
Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie
White Tiered Flare Laundry Optic Fit 6 148 schede mouw jurk Lace korte Nwt